Kiemelt ajánlatok

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Puskás Vendégház és Családi Pince

Fekete Macska Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Garzó Tanya Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Két Jóbarát Apartmanház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Legénd Üdülőfalu

Elisabeth apartman

Bónom-zugi nyaraló

Spirit Apartman

Szalóki Üdülőház

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Kőtenger Panzió

Hanga Vendégház

Platán Panzió

Lila Akác Vendégház

Nógrád megye, Drégelypalánk, Fő út. 85.

Térjen be hozzánk, pihenje ki a hétköznapok fáradalmait!

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Mócher Istvánné
Telefon: 06-20-8231506
Mobil:
E-mail cím: mocher.n@freemail.hu
Weboldal: lilaakac.freewb.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk Drégelypalánkon, a Börzsöny lábánál található, környezeti adottságai, fekvése igen kedvező, mivel a falu központjától alig 100 méterre van. Üzlet, étterem, posta, gyógyszertár, orvos szintén 100 m-es körzetben megtalálhatók. Könnyen megközelíthető autóval a 2-es számú főúton, illetve tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyzetben van, mert a buszmegálló és a vasútállomás is 2 percnyi járásra van.

A vendégházban felszerelt konyha, 2 db felújított fürdőszoba, valamint 1 db 2 ágyas és 2 db 3 ágyas szoba várja a pihenni vágyókat (baráti társaságokat és családosokat egyaránt). A szobák igény szerint pótágyazhatóak. Az ott tartózkodás alatt az igénybe nem vett szobákat más vendég számára nem adjuk ki, így biztosítva vendégeinknek a teljes nyugalmat.

Az udvar teljesen zárt, kapualjas megoldású, így 2 személygépkocsi száraz parkolását biztosítja. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. Elkészült kerti kiülőnk, melynek köszönhetően a szabadban, de fedett helyen élvezhetik vendégeink a környezetet.

Amennyiben vendégeink igénylik, lehetőség van helyi termékek fogyasztására (sajt, tej, túró), bort kóstolni, állatot simogatni.

Térjen be hozzánk, szeretettel várjuk!

Környék, programlehetőségek:

A Börzsöny lába és az Ipoly völgye közt elterülő kis falu már fekvésénél fogva vonzó az idelátogató vendégek számára. Drégelypalánk természeti kincseinél, kulturális és történelmi örökségénél fogva egyaránt érdemes hely arra, hogy az idelátogatók eltöltsenek itt szabadságukból néhány napot, és alaposabban megismerjék a környék értékeit. A helyi emberek barátságosan fogadják az idelátogatókat, és bármikor szívesen elbeszélgetnek velük, vagy épp útbaigazítást adnak, ha szükséges. Községünk büszkesége Drégely vára, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környék településeire, illetve a Duna-Ipoly Nemzeti Parkra. A közelben kiépített kerékpárút található, a településen kerékpár-kölcsönzésre van lehetőség.
Környékünk közelében található egyéb látnivalók: nógrádi vár, honti szakadék, tsitári kápolna, kemencei-völgy (a híres kemencei erdei kisvasút is itt közlekedik).


   


Vissza a kereséshez »