Kiemelt ajánlatok

Életfa vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Elisabeth apartman

Fekete Macska Panzió

Margaréta Apartman Ház

Balogh-Szatmári Kúria

Szalóki Üdülőház

Hanga Vendégház

Bónom-zugi nyaraló

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Kőtenger Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Spirit Apartman

Legénd Üdülőfalu

Csali Vendégház Tisza-tó

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Akác-tanya

Pest megye, Újlengyel, Hernádi dűlő 18.

Lovaspanzió kényelmes szállással, lovaglási lehetőséggel, szaunával, rendezvényhelyszín

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Dénes Györgyné
Telefon: 06/30/9648272
Mobil:
E-mail cím: titkarsag@akactanya.hu
Weboldal: www.akactanya.hu

Szálláshely bemutatása:

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő In-Natura Kft. által épített és üzemeltetett lovasturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző rendezvények lebonyolítására, gyalog- és lovastúrák stb. teljes körű megszervezésére.

De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fárdalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. A lovaspanzió szobái és apartmanjai 3 illetve 4 napraforgós besorolású magánszálláshelyek.

Az Akác-tanya története közel tíz éve egy születésnapi ajándékkal - két lóval - kezdődött. Ezt a két lovat – régi vendégeink talán még emlékeznek is Mandyre és Mohikánra – aztán az ideérkező finn barátok is felfedezték, sőt kezdtek miattuk idejárni. Így született meg az ötlet, amit némi piackutatás és szervezés után tett követett, és nemsokára azon vettük észre magunkat, hogy 9, majd 17, és most közel 30 ló dobog az istállóban.

Farmunk, ahol az istállók vannak, Pusztavacson, az ország geometriai középpontjának közelében helyezkedik el. A szálláshelyek (Akác-tanya), pedig a farmtól közel 8 kilométerre, Újlengyel határában találhatók meg. Mindkét település az M5-ös autópályáról könnyen megközelíthető 30-40 perces autózással elérhetőek Budapestről illetve a reptérről is.

S bár csak fél órára vagyunk a nagyvárostól, aki ideérkezik, sokkal nagyobbnak érzi a távolságot, hiszen ide nem ér el a városi zaj és stressz, itt az élet visszatér a természetes kerékvágásba, feltöltve ezzel az ideérkezőket energiával.


   


Vissza a kereséshez »