Kiemelt ajánlatok

Platán Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Garzó Tanya Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Fekete Macska Panzió

Spirit Apartman

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Elisabeth apartman

Margaréta Apartman Ház

Legénd Üdülőfalu

Kőtenger Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Hanga Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Balogh-Szatmári Kúria

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Életfa vendégház

Legénd Üdülőfalu

Nógrád megye, 2619 Legénd, Káldy tanya

Tájba illő, de minden komforttal felszerelt, kényelmes üdülőházak a Cserhát szelíd lankái között, egy gyönyörűen kialakított és ápolt területen

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Pere Gábor
Telefon: +36/35/381-130
Mobil: +36-20-277-3364
E-mail cím: info@udulofalu.hu
Weboldal: www.udulofalu.hu

Szálláshely bemutatása:

Az üdülőfalu egy húsz házból álló létesítmény, mely a Cserhát szelíd lankái között, egy gyönyörűen kialakított és ápolt területen, a Káldy tanyán, az egykori birtok 200 hektáros területén helyezkedik el, mintegy megbújva a kíváncsi szemek elől. Legénd egy 500 lelkes kis település, amely szerencsésen meg tudta őrizni egyszerűségét, és helyzete révén átmenő forgalomtól is mentes. A környék nyugalma, az érintetlen természet kézzelfoghatósága minden vendég számára felüdülést jelent, kikapcsolódást a hétköznapi élet megszokott rutinjából.

A házak építésekor a helyi hagyományokat ötvözték a modern kor igényeivel, így születtek meg a tájba illő, minden komforttal felszerelt, kényelmes üdülőházak, melyekben minden megtalálható, ami a gondtalan és nyugodt pihenéshez szükséges.

Az üdülőfaluban 120 főt lehet egyszerre elhelyezni.

A 84 nm-es, összkomfortos házak tágasak, 6 személyesek, és minden kényelmet szolgáló modern eszközzel felszereltek. A házak mindegyike három hálószobával, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, WC-vel, saját terasszal rendelkezik.

A három hálószoba közül az egyik franciaágyas, a másik kétágyas, a harmadik emeletes ággyal felszerelt, mely természetesen szintén felnőtt méretű. Az amerikai konyhás nappali tévével (amin különböző külföldi csatornákat is lehet fogni) és DVD-lejátszóval felszerelt. A bájos konyhában elektromos tűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző és mosogatógép is található. A fürdőszobában tusoló van, a toalett külön helyiségben található.

A teraszról élvezheti a csodálatos naplementét és a nyugodt kilátást, amit a kerti bútorok és a grillező tesz még komfortosabbá.

Az üdülőfalu szolgáltatásai önmagukban is teljes kikapcsolódásra adnak alkalmat. A domboldalban két kültéri úszómedence, valamint gyermekjátszótér és egy hangulatos teraszos kis büfé járul hozzá a kellemes időtöltéshez azok számára, akik nem barangolással töltik idejüket a környéken, vagy a jelölt sétautakon.

Természetesen azok - akik nem szeretnének, vagy nem tudnak elszakadni a világ eseményeitől - sem kerülnek hátrányos helyzetbe, részükre ingyenes wi-fi áll rendelkezésre a recepción és környékén.

A vendégek járműveiket közvetlen a házak előtti parkolóban tudják elhelyezni, a busszal érkezőknek külön parkolóhely áll rendelkezésére.

Mind a három SZÉP kártyát elfogadjuk.

Árak, feltételek:

http://udulofalu.hu/images/teljes2017.pdf

Környék, programlehetőségek:

Magyarországnak ezen a részén sok érdekes látnivaló van; kirándulhat, visszautazhat az időben, ha a falut bejárja vagy akár az egész napját eltöltheti a Mogyoród Aquaparkban, amit a gyerekek biztosan élveznek majd. A faluban szervezett lovagló programok, gyermekek számára pónilovakkal is. A szomszédos falukban horgászási lehetőség, 10 km-re étterem található.

A hatalmas gondozott mezők, rétek szinte csábítják a kirándulni vágyókat, de a kisebb sétára vállalkozóknak is elérhető távolságra vannak azok a kényelmes piknikező helyek, ahonnan megcsodálható a páratlan kilátás és élvezhető a táj szépsége.


   


Vissza a kereséshez »