Kiemelt ajánlatok

Életfa vendégház

Két Jóbarát Apartmanház

Margaréta Apartman Ház

Kőtenger Panzió

Szalóki Üdülőház

Csali Vendégház Tisza-tó

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Hanga Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Balogh-Szatmári Kúria

Bónom-zugi nyaraló

Garzó Tanya Vendégház

Elisabeth apartman

Puskás Vendégház és Családi Pince

Spirit Apartman

Legénd Üdülőfalu

Platán Panzió

Fekete Macska Panzió

Borovics Vendégház

Zala megye, Csörnyeföld, hrsz. 0349/2.

Szálláshely és rendezvényház, a Szlovén és Horvát határ közvetlen közelében. Céges rendezvények, baráti és családi összejövetelek lebonyolítása, borkóstolás

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Borovics Eszter
Telefon: 06-30/960-4419
Mobil: 06-30/937-0718
E-mail cím: borovics.eszter@freemail.hu
Weboldal: borovics.eu

Szálláshely bemutatása:

A Borovics Rendezvény és Vendégház Csörnyeföldön a Szlovén és Horvát határ közvetlen közelében, gyönyörű környezetben helyezkedik el. A házigazdák előzetes egyeztetés alapján egész évben várják a vendégeket.

Szállás:
A 4 darab vendégszoba az emeleten kapott helyet. A vendégszobákban összesen 12 fő kényelmes pihenését tudjuk biztosítani. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik!
Ingyenes parkolási lehetőség.

Rendezvényház:
Rendezvénytermünk 40 fő befogadására alkalmas, saját konyhával rendelkezik. Vállaljuk céges rendezvények, baráti és családi összejövetelek valamint esküvők lebonyolítását. Kemencében sült ételekkel, vad és hal specialitásokkal valamint ízletes házias ételekkel, dödöllével és prószával örvendeztetjük meg az asztali örömökre vágyókat, akik a zalai ízekhez üdítő borokat kóstolhatnak.

Kert:
A 40 hektáros birtok biztosítja a pihenést és kikapcsolódást. A birtokon gazdálkodás is folyik így betekintést nyerhetnek az idelátogató vendégek a házigazdák mindennapi életébe. Közelebbről megismerkedhetnek az itt tartott állatokkal (racka birka, marha, mangalica, kecske, ló, stb.)

Pincészet:
A községet körülölelő dombok, a klimatikus adottságok kiválóan alkalmasak szőlőtermesztésre. 1 hektáros területen foglalkozik családunk szőlőtermesztéssel (Olaszrizling és Rajnai rizling). Boraink megkóstolhatók és megvásárolhatók előre eggyeztetet időpontban!

Látogasson el hozzánk, kóstolja meg kiváló ételeinket és borainkat, tekintse meg a Zala megyei dimbes-dombos tájat, a vendégház állatfarmját, legyen részese pár napra a vidéki élet örömeinek! Várjuk szeretettel!

Környék, programlehetőségek:

Az ide látogatók a 2 kilométerre található muraszemenyei bányatavaknál hódolhatnak a horgász- és vizisport szenvedélyüknek. A község határán halad el az országos kéktúra útvonala. A két határ közelsége rengeteg programlehetőséget biztosit!


   


Vissza a kereséshez »