Kiemelt ajánlatok

Hanga Vendégház

Elisabeth apartman

Fekete Macska Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Bónom-zugi nyaraló

Kőtenger Panzió

Spirit Apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Szalóki Üdülőház

Platán Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Margaréta Apartman Ház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Két Jóbarát Apartmanház

Legénd Üdülőfalu

Garzó Tanya Vendégház

Margaréta Apartman Ház

Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló, Margaréta utca 5.

Légkondicionált, ízlésesen berendezett és jól felszerelt apartmanok, csendes, nyugodt, zöld környezetben, termálfürdőtől 500 méterre

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Kaszás Gábor
Telefon: +36 30/935 8866
Mobil:
E-mail cím: kaszas.gabor@t-online.hu
Weboldal: www.margaretaszallas.hu

Szálláshely bemutatása:

Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, csendes, nyugodt, zöld környezetben, a gyógyfürdő bejáratától 500 méterre álló, ízlésesen berendezett és jól felszerelt Margaréta Apartmanház légkondicionált szállást, szép kertet és privát parkolási lehetőséget kínál.

Kiválóan alkalmas baráti társaságok, családok és egyénileg érkező vendégeink részére, akik a Margaréta Apartmanház által biztosított igényes környezetben megtalálják a megérdemelt nyugodt pihenés, kikapcsolódás feltételeit. Szeretettel várjuk a gyógyulni, pihenni, strandolni vágyó kedves vendégeinket.

Az apartmanházban légkondicionált 4-6 fős lakosztályok és 2-3 fős stúdió jellegű apartmanok állnak kedves vendégeink rendelkezésére:
- 2 db 4 ágyas, 60 m2-es, kétszobás apartman
- 1 db 6+2 ágyas, 100 m2-es, háromszobás apartman
- 2 db 3 ágyas, 45 m2-es, egyszobás stúdióapartman

A lakosztályokban hálószoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, mikrohullámú sütővel, fürdőszoba WC-vel/külön WC-vel és terasz vagy erkély található kerti bútorokkal.

A stúdió apartmanokhoz lakószoba, beépített és teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba WC-vel és erkély tartozik kerti bútorokkal.

Az apartmanház alpesi stílusú antikolt fenyőbútorokkal van berendezve. Az ágyakban kiváló minőségű olasz gyógymatracok kerültek elhelyezésre.

Valamennyi lakosztályban és apartmanban található 65 csatorna vételére alkalmas TV és telefon, valamint ingyenes Wi-Fi internet hozzáférés. Gyermek kiságy, etetőszék és babakád igényelhető.

A gépkocsik elhelyezését zárt parkoló, valamint garázs biztosítja. A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség.

Apartmanházunk közelében kiváló éttermek és élelmiszerboltok vannak találhatók.

Környék, programlehetőségek:

A városban az 1100 m mélyről feltörő 75 C fokos, magas gyógyhatású hévízre alapozva komplex gyógy­kezelés várja a gyógyulni, fürdőzni vágyó vendégeket. A gyógyvíz elsősorban reumás és ízületi betegségek, nőgyógyászati betegségek, izomfájdalmak, gyulladások kezelésére alkalmas.

A 2002. évben teljesen felújított és közép-kelet Európában páratlan látvány­elemekkel kiegészített csodálatos szabadtéri strandja és Aqua Parkja, valamint a külföldi szabványoknak is megfelelő uszodája kellemes kikapcsolódást ígér minden kedves idelátogató vendég számára.

Hajdúszoboszló és környéke gazdag idegenforgalmi látnivalói számos fakultatív programra adnak lehetőséget: Hortobágy, Debrecen, a tokaji és az egri borvidék meglátogatása.

Évente megrendezendő ünnepélyek: Szoboszlói Dixieland napok, Kösely kupa lovasverseny, Aqua-park futás, Bioétel és Borfesztivál, Szilveszteri csergetés


   


Vissza a kereséshez »