Kiemelt ajánlatok

Balogh-Szatmári Kúria

Két Jóbarát Apartmanház

Hanga Vendégház

Spirit Apartman

Elisabeth apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Legénd Üdülőfalu

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Szalóki Üdülőház

Életfa vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Fekete Macska Panzió

Kőtenger Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Margaréta Apartman Ház

Garzó Tanya Vendégház

Platán Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Bónom-zugi nyaraló

Békés megye, Gyomaendrőd, Bónom-zug belső íve erdővel szemben

A Körös holtágak legszebb részén, erdővel szemben, új építésű, vízparti kétszintes gerendaház, tavasztól-őszig, teljes felszereltséggel, stéggel, horgászási lehetőséggel

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Baráth Tamás
Telefon: +36-20-33-91-780
Mobil:
E-mail cím: bonomzuginyaralo@freemail.hu
Weboldal: bonomzuginyaralo.hupont.hu

Szálláshely bemutatása:

Üdvözlünk a Holt-Körös legszebb részén, a Bónom-zug legcsendesebb, erdővel szembeni belső ívén, az amurparadicsomban! Szeretettel várunk benneteket új építésű kétszintes gerendaházunkban, amely felszereltségével minden igényt kielégít!

A ház alsó része 36 m2, a felső szint 25 m2. Az alsó szinten nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, a felső szinten 2 szoba található, illetve 13 m2-es fedett terasz áll rendelkezésre.

A nappaliban ülőgarnitúra, mely ággyá alakítható, színes tv (műholdas), dvd lejátszó, komód valamint fenyő sarokétkező található. A konyharész, mely a nappalival egy légterű, teljesen felszerelt: hűtőszekrény fagyasztóval, villanyrezsó, mikrohullámú- melegszendvics sütő, kenyérpiritó,kávéfőző, tányérok- evőeszközök 6-8 fő részére. Főzéshez kannás ivóvizet biztosítunk. A fürdőszobában zuhanyzó, wc, mosdó, mosdószekrény, hajszárító, sarokpolc található. Tisztálkodás, mosogatás hidroforral, fúrott kútból történik. Az emeleten a nagyobbik szobában franciaágy, heverő, ágyneműtartó, színes tv található. A kisebbikben 2 heverő, kis asztalka biztosítja a kényelmet.

A fedett teraszon műanyag székek, asztal található, illetve egy kinti hűtő. Itt található még egy gázpalackról működtetett rezsó, mely két égőfejjel rendelkezik. A vízpart 24 méterre található a terasztól.

A telek területe 1744 m2, parkosított, fenyőfákkal és tujákkal van beültetve, a part és a ház környéke ősi kőrisfákkal van szegélyezve, mely egésznapos árnyékot biztosít a napot kevésbé kedvelők részére is.

A terület teljesen különálló, körbe van kerítve így több gépjármű részére biztonságos parkolási lehetőséget biztosít. A két kocsi számára alkalmas fedett beálló megvédi a gépjárműveket változékony időjárás esetén!

A parton található:
- 22 m2-es stég (a nagy halak fárasztására)
- műanyag csónak, elektromos motorral
- 8 személyes fedett beülő
- csővázas asztal, székek
- hintaágy, napozóágy
- szalonnasütő, bográcsolási lehetőség, tárcsa, szalonnasütő, nyársak, grillező rács
- vízparti neonvilágítás
- intenzíven etetett horgászhelyek
- fürdési lehetőség (kiváló vízminőség, 5*)

Fogható halak: amur, ponty, kárász, keszeg, süllő, csuka, harcsa

A stéggel szemben ágas-bogas bedőlt fa található, melynek környéke kitűnő haltartó hely, melynek fogósságát folyamatos etetéssel szoktuk növelni. A holtág ezen a részen a legszélesebb, szemben érintetlen erdős rész található (természetvédelmi terület), így a holtág teljes szélességében van lehetőség a horgászatra, mivel velünk szemben nincs szomszédos nyaraló.

A part folyami homokkal van borítva, így a gyerekek akár homokvárat is tudnak építeni maguknak.

Vásárlási lehetőség a városban (3 km): Élelmiszerbolt, Horgászbolt, Étterem, Pizzéria, Cukrászda


   


Vissza a kereséshez »