Kiemelt ajánlatok

Csali Vendégház Tisza-tó

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Puskás Vendégház és Családi Pince

Hanga Vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Életfa vendégház

Szalóki Üdülőház

Bónom-zugi nyaraló

Spirit Apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Garzó Tanya Vendégház

Margaréta Apartman Ház

Legénd Üdülőfalu

Fekete Macska Panzió

Platán Panzió

Kőtenger Panzió

Elisabeth apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Bónom-zugi nyaraló

Békés megye, Gyomaendrőd, Bónom-zug belső íve erdővel szemben

A Körös holtágak legszebb részén, erdővel szemben, új építésű, vízparti kétszintes gerendaház, tavasztól-őszig, teljes felszereltséggel, stéggel, horgászási lehetőséggel

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Baráth Tamás
Telefon: +36-20-33-91-780
Mobil:
E-mail cím: bonomzuginyaralo@freemail.hu
Weboldal: bonomzuginyaralo.hupont.hu

Szálláshely bemutatása:

Üdvözlünk a Holt-Körös legszebb részén, a Bónom-zug legcsendesebb, erdővel szembeni belső ívén, az amurparadicsomban! Szeretettel várunk benneteket új építésű kétszintes gerendaházunkban, amely felszereltségével minden igényt kielégít!

A ház alsó része 36 m2, a felső szint 25 m2. Az alsó szinten nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, a felső szinten 2 szoba található, illetve 13 m2-es fedett terasz áll rendelkezésre.

A nappaliban ülőgarnitúra, mely ággyá alakítható, színes tv (műholdas), dvd lejátszó, komód valamint fenyő sarokétkező található. A konyharész, mely a nappalival egy légterű, teljesen felszerelt: hűtőszekrény fagyasztóval, villanyrezsó, mikrohullámú- melegszendvics sütő, kenyérpiritó,kávéfőző, tányérok- evőeszközök 6-8 fő részére. Főzéshez kannás ivóvizet biztosítunk. A fürdőszobában zuhanyzó, wc, mosdó, mosdószekrény, hajszárító, sarokpolc található. Tisztálkodás, mosogatás hidroforral, fúrott kútból történik. Az emeleten a nagyobbik szobában franciaágy, heverő, ágyneműtartó, színes tv található. A kisebbikben 2 heverő, kis asztalka biztosítja a kényelmet.

A fedett teraszon műanyag székek, asztal található, illetve egy kinti hűtő. Itt található még egy gázpalackról működtetett rezsó, mely két égőfejjel rendelkezik. A vízpart 24 méterre található a terasztól.

A telek területe 1744 m2, parkosított, fenyőfákkal és tujákkal van beültetve, a part és a ház környéke ősi kőrisfákkal van szegélyezve, mely egésznapos árnyékot biztosít a napot kevésbé kedvelők részére is.

A terület teljesen különálló, körbe van kerítve így több gépjármű részére biztonságos parkolási lehetőséget biztosít. A két kocsi számára alkalmas fedett beálló megvédi a gépjárműveket változékony időjárás esetén!

A parton található:
- 22 m2-es stég (a nagy halak fárasztására)
- műanyag csónak, elektromos motorral
- 8 személyes fedett beülő
- csővázas asztal, székek
- hintaágy, napozóágy
- szalonnasütő, bográcsolási lehetőség, tárcsa, szalonnasütő, nyársak, grillező rács
- vízparti neonvilágítás
- intenzíven etetett horgászhelyek
- fürdési lehetőség (kiváló vízminőség, 5*)

Fogható halak: amur, ponty, kárász, keszeg, süllő, csuka, harcsa

A stéggel szemben ágas-bogas bedőlt fa található, melynek környéke kitűnő haltartó hely, melynek fogósságát folyamatos etetéssel szoktuk növelni. A holtág ezen a részen a legszélesebb, szemben érintetlen erdős rész található (természetvédelmi terület), így a holtág teljes szélességében van lehetőség a horgászatra, mivel velünk szemben nincs szomszédos nyaraló.

A part folyami homokkal van borítva, így a gyerekek akár homokvárat is tudnak építeni maguknak.

Vásárlási lehetőség a városban (3 km): Élelmiszerbolt, Horgászbolt, Étterem, Pizzéria, Cukrászda


   


Vissza a kereséshez »