Kiemelt ajánlatok

Puskás Vendégház és Családi Pince

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Két Jóbarát Apartmanház

Bónom-zugi nyaraló

Fekete Macska Panzió

Balogh-Szatmári Kúria

Spirit Apartman

Kőtenger Panzió

Életfa vendégház

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Hanga Vendégház

Margaréta Apartman Ház

Szalóki Üdülőház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Elisabeth apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Legénd Üdülőfalu

Vass Vendégház

Győr-Moson-Sopron megye, Fertőrákos, Fő u. 25.

Családias környezetben, fürdőszobás szobák és apartman, zárt udvarral, bogrács- és grillezési lehetőséggel, a Fertő-­tó mellett fekvő falu központjában

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Vass Lászlóné
Telefon: +36/99/355-578
Mobil: +36-20-588-9418
E-mail cím: info@vassvendeghaz.hu
Weboldal: www.vassvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a Fertő­tó mellett, Soprontól 10 km­re fekvő falu, Fertőrákos központjában található. Az idelátogatók a falu nevezetességei mellett felfedezhetik a Fertő­tó és a táj páratlan természeti szépségét és állatvilágát.

Vendégházunkban 3 db Kétágyas /pótágyazható/ fürdőszobás szoba és egy apartman várja a pihenni vágyó vendégeket.

Minden szobában televizió, internet hozzáférési lehetőség. Felszerelt konyha, hűtőszekrény, főzési lehetőség. Reggeli megbeszélés alapján.

A zárt udvarban pihenőkert, parkolási-, napozási lehetőség, bogrács- és grillező hely.

Kutya, házikedvenc is hozható.

ÁRAINK:
- Szoba 2 fő részére: 7500,- Ft
- Apartman 2 fő részére: 9000,- Ft, 3 fő részére: 11000,- Ft
- Pótágy: 1500,- Ft
- Idegenforgalmi adó: 250,- Ft/fő

Nagy szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Környék, programlehetőségek:

Fertő tavi mesepark - Family Park
Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Fertő-tó közelében St Margarethen és Rust között található. Fantasztikus családi kirándulóhely, minden korosztály számára. A szabadidőpark már több mint 40 éve üzemel, gyönyörű parklétesítményeit, körhinta és pályaválasztékot, a mesevilágot, az állatsimogatót, felvonultató állatkertet évről évre minél több család keresi fel. A gyerekpark 120 000 m2-es területen várja vendégeit.

A nagycenki kastély
Széchenyi Antal 1750 körül a kiscenki majorház helyén építette a barokk kastélyt. A klasszicista homlokzatú kastély együttes 1800 nyarán készült el. 1834-40 közt Széchenyi István ismét átépítette a kastélyt Hild Ferenc soproni építész segítségével. Az országban itt volt először gázvilágítás, az épületben fürdőszobák és vízöblítéses WC-ket épített. A keleti szárnyban kapott helyett az istálló mely a magyar lótenyésztés büszkeségévé vált, a kastélypark, pedig angolparkká formálódott. Széchenyi István fia Béla számos növényritkaságot telepített a kastélyparkba. Az épület a II. világháborúban súlyos károkat szenvedett berendezéseiben is. 1969-ben történt meg az újjá építése, a Széchenyi István Emlékmúzeum a nyugati szárnyban ekkor kapott helyet, a keleti szárnyban, pedig Kocsi Múzeum és méntelep, a Vörös kastélyban szálloda, étterem, kávéház létesült.

A Fertő-tó
A Fertő-Hanság Nemzeti Park része a Fertő-tó. Az UNESCO bioszféra rezervátummá nyilvánította 1979.-ben. A tó Ausztria és Magyarország területén található. Egyes részei a Nemzeti Parknak csak engedéllyel és kísérettel látogathatók. A tó, nyáron igencsak népszerű, strandolási lehetőségek mellett, szörfözés, csónakázás és a vitorlázás nyújt szórakozási lehetőségeket az odalátogatóknak. A kerékpározni vágyóknak, pedig a tó körül kiépült kerékpárút nyújt sportolási lehetőséget. A sűrű nádasok és a sós mocsárfoltok madarak számára igazi paradicsom. Az itteni mészkövet már a rómaiak is bányászták, a Fertőrákosi kőfejtő ma már színházi- és operaelőadások díszlete. Népi építészete is figyelemre méltó az itteni vidéknek, a szőlőültetvényekről pedig a zamatos kékfrankos kerül a palackokba.


   


Vissza a kereséshez »