Kiemelt ajánlatok

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Kőtenger Panzió

Életfa vendégház

Szalóki Üdülőház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Spirit Apartman

Hanga Vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Elisabeth apartman

Margaréta Apartman Ház

Balogh-Szatmári Kúria

Két Jóbarát Apartmanház

Csali Vendégház Tisza-tó

Fekete Macska Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Legénd Üdülőfalu

Vass Vendégház

Győr-Moson-Sopron megye, Fertőrákos, Fő u. 25.

Családias környezetben, fürdőszobás szobák és apartman, zárt udvarral, bogrács- és grillezési lehetőséggel, a Fertő-­tó mellett fekvő falu központjában

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Vass Lászlóné
Telefon: +36/99/355-578
Mobil: +36-20-588-9418
E-mail cím: info@vassvendeghaz.hu
Weboldal: www.vassvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a Fertő­tó mellett, Soprontól 10 km­re fekvő falu, Fertőrákos központjában található. Az idelátogatók a falu nevezetességei mellett felfedezhetik a Fertő­tó és a táj páratlan természeti szépségét és állatvilágát.

Vendégházunkban 3 db Kétágyas /pótágyazható/ fürdőszobás szoba és egy apartman várja a pihenni vágyó vendégeket.

Minden szobában televizió, internet hozzáférési lehetőség. Felszerelt konyha, hűtőszekrény, főzési lehetőség. Reggeli megbeszélés alapján.

A zárt udvarban pihenőkert, parkolási-, napozási lehetőség, bogrács- és grillező hely.

Kutya, házikedvenc is hozható.

ÁRAINK:
- Szoba 2 fő részére: 7500,- Ft
- Apartman 2 fő részére: 9000,- Ft, 3 fő részére: 11000,- Ft
- Pótágy: 1500,- Ft
- Idegenforgalmi adó: 250,- Ft/fő

Nagy szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Környék, programlehetőségek:

Fertő tavi mesepark - Family Park
Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Fertő-tó közelében St Margarethen és Rust között található. Fantasztikus családi kirándulóhely, minden korosztály számára. A szabadidőpark már több mint 40 éve üzemel, gyönyörű parklétesítményeit, körhinta és pályaválasztékot, a mesevilágot, az állatsimogatót, felvonultató állatkertet évről évre minél több család keresi fel. A gyerekpark 120 000 m2-es területen várja vendégeit.

A nagycenki kastély
Széchenyi Antal 1750 körül a kiscenki majorház helyén építette a barokk kastélyt. A klasszicista homlokzatú kastély együttes 1800 nyarán készült el. 1834-40 közt Széchenyi István ismét átépítette a kastélyt Hild Ferenc soproni építész segítségével. Az országban itt volt először gázvilágítás, az épületben fürdőszobák és vízöblítéses WC-ket épített. A keleti szárnyban kapott helyett az istálló mely a magyar lótenyésztés büszkeségévé vált, a kastélypark, pedig angolparkká formálódott. Széchenyi István fia Béla számos növényritkaságot telepített a kastélyparkba. Az épület a II. világháborúban súlyos károkat szenvedett berendezéseiben is. 1969-ben történt meg az újjá építése, a Széchenyi István Emlékmúzeum a nyugati szárnyban ekkor kapott helyet, a keleti szárnyban, pedig Kocsi Múzeum és méntelep, a Vörös kastélyban szálloda, étterem, kávéház létesült.

A Fertő-tó
A Fertő-Hanság Nemzeti Park része a Fertő-tó. Az UNESCO bioszféra rezervátummá nyilvánította 1979.-ben. A tó Ausztria és Magyarország területén található. Egyes részei a Nemzeti Parknak csak engedéllyel és kísérettel látogathatók. A tó, nyáron igencsak népszerű, strandolási lehetőségek mellett, szörfözés, csónakázás és a vitorlázás nyújt szórakozási lehetőségeket az odalátogatóknak. A kerékpározni vágyóknak, pedig a tó körül kiépült kerékpárút nyújt sportolási lehetőséget. A sűrű nádasok és a sós mocsárfoltok madarak számára igazi paradicsom. Az itteni mészkövet már a rómaiak is bányászták, a Fertőrákosi kőfejtő ma már színházi- és operaelőadások díszlete. Népi építészete is figyelemre méltó az itteni vidéknek, a szőlőültetvényekről pedig a zamatos kékfrankos kerül a palackokba.


   


Vissza a kereséshez »