Kiemelt ajánlatok

Puskás Vendégház és Családi Pince

Csali Vendégház Tisza-tó

Bónom-zugi nyaraló

Elisabeth apartman

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Balogh-Szatmári Kúria

Legénd Üdülőfalu

Spirit Apartman

Fekete Macska Panzió

Kőtenger Panzió

Szalóki Üdülőház

Életfa vendégház

Két Jóbarát Apartmanház

Platán Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Margaréta Apartman Ház

Hanga Vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Szalóki Üdülőház

Heves megye, 3394 Egerszalók, Fenyves u. 1.

Jól felszerelt, kellemes apartmanok, család- és állatbarát szolgáltatásokkal, a Mátra és a Bükk között fekvő, fürdőjéről híres kisközségben, Egerszalókon

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon:
Mobil: +36-20/618-8520
E-mail cím: info@szalokiudulohaz.hu
Weboldal: www.szalokiudulohaz.hu

Szálláshely bemutatása:

A Szalóki Üdülőház a festői környezetben, a Mátra és a Bükk között fekvő, fürdőjéről híres kisközségben, Egerszalókon található. Csodaszép tájak, zamatos borok, friss levegő, nagy túrák, pezsgő kulturális élet, csendes relaxáció, valamint további programlehetőségek hosszú sora várja a látogatókat Egerszalókon és környékén.

I. osztályú Üdülőházunkban 12 jól felszerelt, kellemes apartmannal, család- és állatbarát szolgáltatásokkal várjuk a pihenésre vágyó párokat, családokat, baráti társaságokat, és kirándulócsoportokat, ahol letisztult, otthonos környezetben pihenhet meg egy-egy élményekkel teli nap végén. Színvonalas szolgáltatásainkkal ideális helyszínt biztosítunk, legyen szó romantikus hétvégéről, osztálykirándulásról vagy családi nyaralásról, akár a család négylábú tagjaival együtt is.

A 17-35 m3 alapterületű, tágas apartmanjaink mindegyike franciaágyas, pótágyazható. Minden üdülőegységhez saját fürdőszoba és a szobával egy légtérben található teakonyha tartozik. Az emeleten található 5 apartman a recepcióról közelíthető meg, a földszinten található 7 külön bejáratú apartman. Ez utóbbiak közül egyet úgy alakítottunk ki, hogy mozgáskorlátozott vendégeink számára akadálymentes legyen és ügyeltünk arra, hogy bejárata gond nélkül megközelíthető legyen a külön kijelölt parkolóhelyről.

A szobákhoz tartozó teraszon vagy erkélyen kellemesen indul a nap egy madárcsicsergéssel kísért reggelivel, este pedig hangulatos borozgatással zárulhat a lemenő nap fényében.

Üdülőházunk családbarát szálláshelyként üzemel. Kérésre babaágyat, fürdetőkádat, etetőszéket, fellépőt és wc szűkítőt tudunk biztosítani a legkisebbeknek. Nálunk akkor sem telnek unalmasan a napok, ha netán az időjárás keresztülhúzza a szabadtéri programterveket: számos olvasnivalót, rajzeszközöket biztosítunk.

Az étkezést a szobaár nem tartalmazza, azonban igény esetén tudunk reggelit biztosítani az Üdülőházban. Minden apartmanban jól felszerelt teakonyha található, így egyszerűbb ételek-italok elkészítésére itt is van lehetőség.

Kedves Vendégeink kistestű és kisméretű (max.5kg) házi kedvenceiket (kutya, macska) magukkal hozhatják. Amennyiben a négylábú kedvenceikkel érkeznek, úgy kijelölt földszinti apartmanjainkba tudjuk elszállásolni Önöket felár ellenében.

Kerékpártárolónkban lehetőség van elhelyezni a hozott kerékpárokat, valamint kölcsönzési lehetőséget is tudunk biztosítani.

APARTMANJAINK FELSZERELTSÉGE:
- franciaágy
- síkképernyős TV 30 csatornával
- ingyenes WiFi
- zuhanyzós fürdőszoba
- jól felszerelt teakonyha (mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, evőeszközök, étkészlet, recepción igényelhető főzőlap)
- tájékoztató kiadványok a környékbeli programokról, látnivalókról
- gyermekjátékok és egyéb hasznos kellékek

Érkezéskor vendégeink részére átadjuk az Egerszalók Turizmus Kártyát, mellyel kedvezményesen vehetnek igénybe számos környékbeli szolgáltatást az itt töltött idő alatt.

Árak, feltételek:

Áraink az időszaktól függően változnak.
Kérje ajánlatunk telefonon vagy e-mailben:
Tel.: +36 20 9460 641, +36 20 618 8520
E-mail: info@szalokiudulohaz.hu

Környék, programlehetőségek:

A környékben számos csodálatos természeti képződmény, épített és kulturális attrakció várja a látogatókat.
A település legfőbb vonzereje gyógyfürdő. Itt található a híres sódomb, melyet a hévízforrás domboldalon lefolyó vize alakított ki. Egerszalók határában található a Laskóvölgyi víztározó, más néven az Egerszalóki horgásztó. Kerékpáros és gyalogos túrák tehetők a környéken számos irányban. Érdemes felkeresni a legszebb helyi látnivalókat: a hévízforrást és a sódombot, a falu határában található kaptárköveket, valamint a falutól délre fekvő barlanglakásokat.
Eger városa bővelkedik kiállítóhelyekben, így a múzeumlátogatásra vágyók közül mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő kiállítást. A Dobó István Vármúzeum állandó kiállításai az egri vár történetét mutatják be, ezen kívül a Gárdonyi Géza Emlékmúzeum, az Egri Tűzoltómúzeum, a Palóc Népművészeti Kiállítás, a Telekessy Patikamúzeum, a Város a Város Alatt és számos más kiállítóhely várja az érdeklődőket.
Számtalan pincészet található a térségben, ahol rengeteg lehetőség kínálkozik pincelátogatásra, borkóstolásra, borbemutatókon való részvételre. Egerszalóktól alig néhány km-re fekszik a híres Szépasszonyvölgy, ahol igazi ízélményekben lehet része a borbarátoknak.
A településen több hagyományos, minden évben megrendezésre kerülő program várja az ide látogatókatmint például az Egerszalóki Boros-Toros, a Szalóki Húsvét, a Pünkösdia Tor-Túra, a Szüretindító Bortúra, vagy a Márton napi mulatság.


   


Vissza a kereséshez »