Kiemelt ajánlatok

Fekete Macska Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Bónom-zugi nyaraló

Puskás Vendégház és Családi Pince

Szalóki Üdülőház

Margaréta Apartman Ház

Elisabeth apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Legénd Üdülőfalu

Kőtenger Panzió

Hanga Vendégház

Spirit Apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Két Jóbarát Apartmanház

Garzó Tanya Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Platán Panzió

Balogh-Szatmári Kúria

Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló, Ady E. u. 0545/21

Újonnan épített kúria, fedett és nyitott teraszokkal, grillezési lehetőséggel, Hajdúszoboszló határában, egy 2,3 hektáros erdős-gyepes területen

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Balogh Józsefné
Telefon: +36 (20) 977-8624
Mobil: +36 (70) 621-2815
E-mail cím: baloghj1000@gmail.com
Weboldal: www.baloghkuria.hu

Szálláshely bemutatása:

Hajdúszoboszló határában, egy 2,3 hektáros erdős-gyepes területen, 2014-től, minden évszakban szeretettel várja vendégeit az újonnan épített Balogh-Szatmári Kúria.

A Kúria vendégek számára kialakított részében 4 szoba, 2 fürdőkádas fürdőszoba WC-el, egy külön zuhanyzó, 1 nagy a konyhát is magába foglaló nappali áll a vendégek rendelkezésére. A nappaliban kandalló található, amely varázslatos hangulatot ad a hűvös-hideg napokon. Dohányzás csak a házon kívül lehetséges. Az internet elérés ingyenes. A ház további részeit a család használja akik, fogadják a kedves vendégeket és mindig segítséggel vannak a vendégek felé annak érdekében, hogy pihenésük emlékezetes legyen.

A ház előtt fedett és nyitott teraszok vannak kialakítva, ezektől pár méterre található a grillezésre, bográcsozásra alkalmas tűzhely. Az árnyas, napos, öntözött pázsitos, parkosított, virágos kertben fedett hintaágy. A kerttel határos tölgy-szíl erdő friss lehelete mindig jó levegőt biztosít az itt pihenők számára. A ház közvetlen környezetében elterülő ősgyepen nagy sétákat lehet tenni, gyönyörködni a közelben legelő juhnyájban. Az udvarban 4 autó parkolhat.

Árak, feltételek:

Főszezonban min. 1 hét, azon kívül min. 3 nap bérelhető.

Árak megegyezés szerint, az érkező személyek- és az eltöltött vendégéjszakák száma alapján változhatnak. Kérjük érdeklődjön személyreszabott árainkról.

Az idegenforgalmi adó mértéke 450 Ft (18 év feletti vendégeknek).

A fűtés díja: 2 500 HUF/nap

Környék, programlehetőségek:

A háztól 400 m-re található a Nádaspart komplexuma (www.nadaspart.hu), ahol nagyon szép tájvédelmi jellegű környezetben lehet strandolni (homokos part), piknikezni, horgászni, csónakot, kenut, kajakot bérelni. Autóval 5 perc alatt elérhető a város fedett uszodája, a nagyhírű termál-aquapark-egészség centrum, illetve a mellette található sport repülőtér. Lovaglási lehetőség van a közelben, mely autóval szintén 5 perc alatt elérhető.


   


Vissza a kereséshez »