Kiemelt ajánlatok

Bónom-zugi nyaraló

Spirit Apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Puskás Vendégház és Családi Pince

Elisabeth apartman

Hanga Vendégház

Margaréta Apartman Ház

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Kőtenger Panzió

Életfa vendégház

Platán Panzió

Fekete Macska Panzió

Legénd Üdülőfalu

Balogh-Szatmári Kúria

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Garzó Tanya Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló, Ady E. u. 0545/21

Újonnan épített kúria, fedett és nyitott teraszokkal, grillezési lehetőséggel, Hajdúszoboszló határában, egy 2,3 hektáros erdős-gyepes területen

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Balogh Józsefné
Telefon: +36 (20) 977-8624
Mobil: +36 (70) 621-2815
E-mail cím: baloghj1000@gmail.com
Weboldal: www.baloghkuria.hu

Szálláshely bemutatása:

Hajdúszoboszló határában, egy 2,3 hektáros erdős-gyepes területen, 2014-től, minden évszakban szeretettel várja vendégeit az újonnan épített Balogh-Szatmári Kúria.

A Kúria vendégek számára kialakított részében 4 szoba, 2 fürdőkádas fürdőszoba WC-el, egy külön zuhanyzó, 1 nagy a konyhát is magába foglaló nappali áll a vendégek rendelkezésére. A nappaliban kandalló található, amely varázslatos hangulatot ad a hűvös-hideg napokon. Dohányzás csak a házon kívül lehetséges. Az internet elérés ingyenes. A ház további részeit a család használja akik, fogadják a kedves vendégeket és mindig segítséggel vannak a vendégek felé annak érdekében, hogy pihenésük emlékezetes legyen.

A ház előtt fedett és nyitott teraszok vannak kialakítva, ezektől pár méterre található a grillezésre, bográcsozásra alkalmas tűzhely. Az árnyas, napos, öntözött pázsitos, parkosított, virágos kertben fedett hintaágy. A kerttel határos tölgy-szíl erdő friss lehelete mindig jó levegőt biztosít az itt pihenők számára. A ház közvetlen környezetében elterülő ősgyepen nagy sétákat lehet tenni, gyönyörködni a közelben legelő juhnyájban. Az udvarban 4 autó parkolhat.

Árak, feltételek:

Főszezonban min. 1 hét, azon kívül min. 3 nap bérelhető.

Árak megegyezés szerint, az érkező személyek- és az eltöltött vendégéjszakák száma alapján változhatnak. Kérjük érdeklődjön személyreszabott árainkról.

Az idegenforgalmi adó mértéke 450 Ft (18 év feletti vendégeknek).

A fűtés díja: 2 500 HUF/nap

Környék, programlehetőségek:

A háztól 400 m-re található a Nádaspart komplexuma (www.nadaspart.hu), ahol nagyon szép tájvédelmi jellegű környezetben lehet strandolni (homokos part), piknikezni, horgászni, csónakot, kenut, kajakot bérelni. Autóval 5 perc alatt elérhető a város fedett uszodája, a nagyhírű termál-aquapark-egészség centrum, illetve a mellette található sport repülőtér. Lovaglási lehetőség van a közelben, mely autóval szintén 5 perc alatt elérhető.


   


Vissza a kereséshez »