Kiemelt ajánlatok

Legénd Üdülőfalu

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Hanga Vendégház

Szalóki Üdülőház

Platán Panzió

Margaréta Apartman Ház

Fekete Macska Panzió

Spirit Apartman

Bónom-zugi nyaraló

Garzó Tanya Vendégház

Két Jóbarát Apartmanház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Elisabeth apartman

Kőtenger Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Csali Vendégház Tisza-tó

Életfa vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Matievics Családi Borászat és Vendégház

Tolna megye, Szálka, 07/10 hrsz

Vendégház és borászat a Szekszárdi-dombvidék szívében, egy gyönyörű fekvésű, háromhektáros birtokon

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon:
Mobil: +36 20 44 99 652
E-mail cím: matievics@szalkabor.hu
Weboldal: www.szalkabor.hu

Szálláshely bemutatása:

Borászatunkat és vendégházunkat a Szekszárdi-dombvidék szívében, Szálka határában alakítottuk ki egy gyönyörű fekvésű, háromhektáros birtokon. A lenyűgöző panorámába harmonikusan illeszkedik a falu parasztházainak stílusát idéző épület és a mai kor igényeit kielégítő romantikus hangulatú belső kialakítás.

Szobáink 2-3 fő számára kényelmesen vannak berendezve, egy franciaággyal és egy szükség esetén teljes értékű ágyként használható kanapéval. Két összenyitható szobánk akár hat ember számára is kényelmes pihenést tesz lehetővé. Minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával és teakonyhával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre vagy a halastóra.

A másfél hektárnyi saját telepítésű szőlő mellett a gyümölcsös, az istálló lakói – lovaink és két wallisi bárány – meg persze a pince előtti borkóstoló terasz nyújtanak lehetőséget a kikapcsolódásra.

A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre: lehet egy padon gyönyörködni a kilátásban, a játszótéren a gyerekekkel mókázni, az istállónál lovakat, bárányokat simogatni, a vidék illatát érezni, a kis tóban a halakat etetni, vagy csak egy sétát tenni a szőlőben vagy a gyümölcsfák között.


   


Vissza a kereséshez »