Kiemelt ajánlatok

Két Jóbarát Apartmanház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Legénd Üdülőfalu

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Csali Vendégház Tisza-tó

Hanga Vendégház

Elisabeth apartman

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Fekete Macska Panzió

Kőtenger Panzió

Szalóki Üdülőház

Spirit Apartman

Garzó Tanya Vendégház

Platán Panzió

Bónom-zugi nyaraló

Életfa vendégház

Margaréta Apartman Ház

Balogh-Szatmári Kúria

Szőlőskert Vendégház

Fejér megye, Vajta, József Attila utca 3.

Autentikus parasztház két külön lakóegységgel, és faház Mezőföld szívében

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 0630/979 1365
Mobil:
E-mail cím: azitop@azitop.hu
Weboldal: www.azitop.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a Mezőföld szívében kínál kellemes kikapcsolódási lehetőséget mindazok számára, akik autentikus falusi környezetben akarják eltölteni szabadidejüket. Vajta egy kis fürdőfalu, melynek termálfürdője hosszú évek óta várja a gyógyturizmus és a fürdőturizmus kedvelőit. Szálláshelyünk a termálfürdőtől 400 m-re helyezkedik el.

Van egy autentikus parasztházunk két külön lakóegységgel, és két (2x3+2) fő elhelyezésére alkalmas faházunk. Lehetőség van még sátorozásra is.

A Szőlőskert vendégház 4 napraforgós besorolását annak köszönheti, hogy vendégeinket ingyenesen igénybe vehető úszómedence, jakuzzi és sporthorgászatra alkalmas tó várja. A WC-k és a fürdők a kor elvárásainak maximálisan megfelelve lettek kialakítva, így azokat mozgáskorlátozott vendégeink is kényelmesen használhatják. Mindezek mellett a vendégházhoz tartozik szauna, röplabdapálya, illetve kosárlabdapalánk. Csendes, nyugodt falusias környezet, saját halastóval, nagy területtel, pihenő helyekkel, bográcsolási és grillezési lehetőséggel. Parkoló hely a ház előtt és az udvarban.

A vendégházhoz tartozó kiterjedt füves placcon a vendégek lovagolhatnak, és igény szerint íjászkodhatnak is. A gyerekeknek EU szabványos játékokkal (hinták, csúszda, mászóvár), kistraktorral, gyerek quaddal segítjük feledhetetlenné tenni az itt töltött időt.

Környék, programlehetőségek:

Vajta remek élményt kínál azoknak, akik a természet lágy ölén, túrázással, biciklizéssel (ehhez kerékpár korlátozott számban kölcsönözhető nálunk) akarják tölteni pihenésüket. A településen keresztülhalad több turistaút (a zöld és a piros), illetve annak határában található a Dél-Mezőföld Tájvédelmi körzet sajátos és sok szempontból egyedi flórájával és faunájával. Látogasson el hozzánk és töltse el nyaralását Magyarország ezen apró, de épp ezért barátságos településén.


   


Vissza a kereséshez »