Kiemelt ajánlatok

Életfa vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Csali Vendégház Tisza-tó

Margaréta Apartman Ház

Legénd Üdülőfalu

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Spirit Apartman

Fekete Macska Panzió

Elisabeth apartman

Kőtenger Panzió

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Bónom-zugi nyaraló

Hanga Vendégház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Balogh-Szatmári Kúria

Csillagvirág Vendégház

Komárom-Esztergom megye, Vértestolna, Petőfi S. u. 59.

Múltidéző, rusztikus vendégházban pihenni szállodai színvonalon…

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 0630/385 2118
Mobil:
E-mail cím: info@csillagviragvendeghaz.hu
Weboldal: csillagviragvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

A nagymama falvédője a falon, padlófűtés a talpa alatt....
Múltidéző, rusztikus vendégházban pihenni szállodai színvonalon…
Mindkettő lehetséges a Csillagvirág Vendégházakban!
Vendégeink évek óta élvezhetik a falu főutcájára néző tornácos, virágmotívummal díszített fehér oszlopos ház vendégszeretetét.

2015-től a rusztikus hangulatú, kívülről régi pajtákat idéző, belül igényes-kényelmes új házban is megszállhatnak, aminek természet közeliségét mutatja, hogy onnan közvetlenül az erdőre látni.

Szállásunk a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségétől megkapta a 4 napraforgós minősítést, amely a legmagasabb fokozat falusi szállások esetében.Használhatjuk a „Gyermekbarát porta” elnevezést, ugyanis szállásunk családbarát: etetőszék, fürdető kád, pelenkázó, kiságy kérésre rendelkezésre áll. A nagy udvaron játszóvárakban, homokozóban játszhatnak, hintázhatnak és csúszdázhatnak is a gyerekek.

Használhatjuk a „Aktív falusi porta” elnevezést, ugyanis vendégeink kerékpárt kölcsönözhetnek, túraajánlatokat, -térképet kapnak, horgászhatnak, ping-pongozhatnak nálunk.

Hol találja mindezt?
Vidéki szállásunknak egy hegyvidéki, bájos kis falucska, Vértestolna ad otthont. Gyönyörű természeti környezetben, a Gerecse hegység egy völgyében fekszik, erdőkkel, szántóföldekkel, túrautakkal és számos látnivalóval körülvéve. Nagyszerű kiindulási pont a Csillagvirág Vendégház azoknak, akik helyben kirándulnának vagy csillag(virág)túráznának: választhatják a romantikus Tatát, a dunai panorámájú neszmélyi borvidéket, a világörökség részét képező Pannonhalmi Apátságot vagy akár Komáromot a termálfürdővel.

Németül beszélünk, ahogy a falu nagy többsége is, ezen kívül angolul és franciául is. Vendégházaink megfelelnek kisebb vállalati kirándulások, továbbképzések, táborok tartására is.

Látogasson el hozzánk!


   


Vissza a kereséshez »