Kiemelt ajánlatok

Bónom-zugi nyaraló

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Hanga Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Margaréta Apartman Ház

Csali Vendégház Tisza-tó

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Kőtenger Panzió

Platán Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Elisabeth apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Spirit Apartman

Garzó Tanya Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Életfa vendégház

Fekete Macska Panzió

Nádkunyhó Vendégház

Vas megye, Hegyhátszentjakab, Dózsa György u. 4.

Kényelmes vendégház az Őrség kapujában, a Vadása-tónál

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Rákos Ernő
Telefon: 06/94/426-161
Mobil: 06-70-210-5602
E-mail cím: nadkunyho@gmail.com
Weboldal: www.orsegszallashely.hu

Szálláshely bemutatása:

Az Őrség kapujában, Hegyhátszentjakabon található önálló 4 napraforgós vendégházunkba egész évben szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyó kedves vendégeket.

A falu központjában elhelyezkedő vendégházunk ideális szálláshely baráti társaságok, párok, sőt kisgyermekes családok számára is tavaszi, őszi, téli kirándulásaik, illetve nyári üdülésük során. A település határában lévő, fürdésre alkalmas Vadása-tó, valamint a látnivalókban gazdag, és egyedülálló hangulatú Őrség maradandó élményekkel gazdagítja az ide látogatókat.

A házban 2 db különbejáratú 2x2 ágyas apartman, illetve 3 db különbejáratú 2 személyes szoba található, melyekhez igény esetén pótágy biztosított. A színes televízióval ellátott szobákhoz felszerelt konyha, illetve saját zuhanyozó és WC tartozik.

A vendégház parkosított kertben áll, ahol egy nádtetővel fedett kerti pavilon is található - melyről szálláshelyünk a nevét is kapta. A gyermekeket az udvarban hinta, homokozó, ping-pongasztal, tollaslabda felszerelés várja. A kertben lévő tűzrakóhely és kemence szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre ad lehetőséget. Gépjárművel érkező vendégeinknek zárt parkoló áll rendelkezésre.


   


Vissza a kereséshez »