Kiemelt ajánlatok

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Spirit Apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Legénd Üdülőfalu

Garzó Tanya Vendégház

Fekete Macska Panzió

Életfa vendégház

Bónom-zugi nyaraló

Hanga Vendégház

Platán Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Elisabeth apartman

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Kőtenger Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Margaréta Apartman Ház

Balogh-Szatmári Kúria

Nádkunyhó Vendégház

Vas megye, Hegyhátszentjakab, Dózsa György u. 4.

Kényelmes vendégház az Őrség kapujában, a Vadása-tónál

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Rákos Ernő
Telefon: 06/94/426-161
Mobil: 06-70-210-5602
E-mail cím: nadkunyho@gmail.com
Weboldal: www.orsegszallashely.hu

Szálláshely bemutatása:

Az Őrség kapujában, Hegyhátszentjakabon található önálló 4 napraforgós vendégházunkba egész évben szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyó kedves vendégeket.

A falu központjában elhelyezkedő vendégházunk ideális szálláshely baráti társaságok, párok, sőt kisgyermekes családok számára is tavaszi, őszi, téli kirándulásaik, illetve nyári üdülésük során. A település határában lévő, fürdésre alkalmas Vadása-tó, valamint a látnivalókban gazdag, és egyedülálló hangulatú Őrség maradandó élményekkel gazdagítja az ide látogatókat.

A házban 2 db különbejáratú 2x2 ágyas apartman, illetve 3 db különbejáratú 2 személyes szoba található, melyekhez igény esetén pótágy biztosított. A színes televízióval ellátott szobákhoz felszerelt konyha, illetve saját zuhanyozó és WC tartozik.

A vendégház parkosított kertben áll, ahol egy nádtetővel fedett kerti pavilon is található - melyről szálláshelyünk a nevét is kapta. A gyermekeket az udvarban hinta, homokozó, ping-pongasztal, tollaslabda felszerelés várja. A kertben lévő tűzrakóhely és kemence szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre ad lehetőséget. Gépjárművel érkező vendégeinknek zárt parkoló áll rendelkezésre.


   


Vissza a kereséshez »