Kiemelt ajánlatok

Szalóki Üdülőház

Elisabeth apartman

Platán Panzió

Margaréta Apartman Ház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Spirit Apartman

Legénd Üdülőfalu

Kőtenger Panzió

Fekete Macska Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Hanga Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Életfa vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Bónom-zugi nyaraló

Puskás Vendégház és Családi Pince

Két Jóbarát Apartmanház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Zala megye, 8756 Kisrécse-Kendlimajor, Kossuth u 3 - 5

Sokszínű élményforrás, látványos és romantikus üdülőporta, házi- és haszonállatokkal, régi mezőgazdasági és háztartási eszközök gyűjteményével, kemencével, borospincével

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Czinki László
Telefon: +36-93/371-471
Mobil: +36-20/55-38-012
E-mail cím: czinki@ferienhofczinki.hu
Weboldal: www.ferienhofczinki.hu

Szálláshely bemutatása:

A Nagykanizsától 7 km-re, északkeletre, Kisrécsén, a Délzalai Dombság területén található nosztalgia parasztudvarunk több felújított hagyományos falusi porta ötvözete; ideális minden kikapcsolódásra vágyó korosztály számára. Portánk kiválóan alkalmas családok, óvodások, iskolások, szakmai és turistacsoportok fogadására is.

Az udvar különböző házi- és haszonállatokkal, számtalan régi mezőgazdasági és háztartási eszközzel, géppel, ezenkívül rétekkel, gyümölcsösökkel, erdővel, szőlővel és konyhakerttel rendelkezik, így sokszínű élményforrást biztosít vendégei számára.

5 régi parasztház, és 3 apartman tartozik a létesítményhez, hálószobákkal, fürdőszobával és konyhával felszerelve. Az épületek nagyrészt antik bútorokkal, a konyhák és a fürdők (zuhanyzó, WC, mosdó) modern berendezéssel vannak ellátva. Minden épületnek terasza, és kertrészlege is van. A mindösszesen 28 férőhelyes házak és apartmanok mellett egy különleges 6 személyes „szénahotel” is igénybe vehető.

12 férőhelyes társalgó szaunával, 24 személyes kerti pihenő borospincével, bográccsal, grillezővel, kemencével, 30-személyes pajtahelyiség színpaddal, hangszerekkel, egy régi asztalosműhely és egy konferencia-, wellnessz- és galériarészleg kerekítik le az udvar kínálatát. Programjainkkal könnyedén válaszolunk vendégeink igényeire (gesztenyesütés, kemenceestek, pajtaszínház, zene- és táncházestek, udvarünnepségek, lovas és lovaskocsis kirándulások, vonatozás, íjazás stb.).

Udvarunk egészében egy játszótér, egy paradicsom gyerekeknek: homokozó, hinta, kötélpálya, csúszda, trambulin, asztali tenisz, asztali foci, játszószoba, játszóház, labda- és társasjátékok, stb.

Állatsimogató, állatgondozás: gazdaságunkban különböző haszon- és háziállatok: lovak, pónik, szamarak, nyulak, baromfik, kutyák, macskák vannak. Akik jobban el szeretnének merülni a paraszti életben, azok a munkából is ki vehetik a részüket, például traktorvezetéssel.

Sokszínű programkínálatunk közé tartozik a lovaskocsikázás, lovasoktatás, tereplovaglás, túralovaglás sportlovakkal, pónikkal, szamáron.

A portán működik egy Galéria is a házigazdák és művészbarátaik alkotásaival, valamint egy „Élő Parasztudvar Múzeum”, ahol számos érdekes, régi mezőgazdasági és háztartási eszközzel találkozhatunk, így például egy egérfogó gyűjteménnyel is.

Portánkon alkalomszerűen indulnak akvarellfestészeti, fazekas, üvegdíszmű készítő és német nyelvgyakorló foglalkozások.

Biotermékeink (gyümölcs, zöldség, bor, pálinka, lekvár, sajt) alátámasztják a természetes és egészséges élethez fűződő elkötelezettségünket.

A magyar nyelv mellett, németül (anyanyelvszinten), ezenkívül angolul és franciául beszélünk.

Árak, feltételek:

Szállásáraink az alábbi EURO -nak megfelelő forintösszegben értendők éjszakánként:
Vendégház 4 személyig: szezon = 60,-; elő-, utószezon = 50,-.; szezonon kívül = 40,-
Vendégapartman 2 személyig: szezon = 40,-; elő-, utószezon = 30,-.; szezonon kívül = 20,-
További személy: 6,-
Szénahotel / Kemping / személy: 8,-
Felár: 1 éjszaka = 20%; 2 éjszaka = 10%
Az árak tartalmazzák létesítményeink mindenkori szabad használatát, továbbá minden más költséget az étkezésen, italokon és az idegenforgalmi adón kívül.

Környék, programlehetőségek:

Környékünk számtalan kirándulási, túrázási lehetőséget biztosít különböző vonzó természeti és épített célokhoz, mint például a Csibiki szurdokokhoz, a Kisbalatonhoz, a Mura / Dráva partjára, vagy gyógy- és termálfürdőkhöz, mint például Zalakaros, Héviz, Kehidakustány, Zalaegerszeg, Csisztapuszta stb.


   


Vissza a kereséshez »